Vagtselskab Nordjylland – Professionel, konkurrencedygtig og loyal

MP Vagtcenter er et vagtselskab i Nordjylland. Vi leverer professionelle og konkurrencedygtige sikkerhedsydelser til virksomheder. Vi er stolte af vores loyalitet over for vores kunder. Vi er derfor et sikkerhedsfirma, som du kan stole på. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder på alle mulige måder.

MP Vagtcenter tilbyder en bred vifte af sikkerhedstjenester, herunder eventsikkerhed og bygnings sikkerhed. Vi har et team af erfarne vagter, som vil yde den bedst mulige service til vores kunder. Vi er forpligtet til at levere et sikkert og trygt miljø for vores kunder og deres medarbejdere, og vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores tjenester.

Vi laver flere former for vagttilsyn. Derfor kan vi hjælpe med mange kunders behov for sikkerhed. Vi kan blandt andet stå for jeres overvågning. Her bruger vi bestemte kameraer og alarmen går til nærmeste vagtpatrulje. På denne måde kan vi hurtigt reagere og sørge for sikkerheden hos dig.

Udover dette kan vi også blandt andet stå vagt til dine events, stå for visitering eller komme med vores hundepatrulje. Vi kan derfor dække et bredt udvalg af sikkerhed til forskellige kunder, som har brug for et vagtselskab i Nordjylland.

Vagtselskab Nordjylland - vi har lokalt kendskab

Hos MP Vagtcenter har vi lokalt kendskab, som er en stor fordel for vores kunder. Vi dækker det nordligste af Nordjylland, så vi har stort kendskab til området. Vi dækker derfor alt fra Skagen til Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev. Vi er derfor det oplagte valg, hvis du leder efter et vagtselskab i Nordjylland. Vi står klar til at hjælpe dig med dine sikkerhedsbehov, og vi vil altid yde et højt serviceniveau.

Vi har mange års erfaring i branchen for sikkerhed. Derfor går vi meget op i vores service og kvalitet. Vi har altid fokus på vores kunder og deres behov. Vi er engageret i vores arbejde og har fokus på vores fremtoning, så vores kunder føler sig sikre.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere, kan du kontakte os på tlf. nr. 98922212 eller på mail: mp@vagtcenter.dk.


Vagtselskab Nordjylland

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak.
Send en forespørgsel og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt

MP Vagtcenter
Scandiavagt
v/ Martin Povlsen
+45 9892 2212

info@vagtcenter.dk

Information

Barfoedsvej 6,
9800 Hjørring
CVR: 41747579
ISO 9001 Certificeret
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram