Vagtfirma Nordjylland – Din lokale vagtpartner

Et vagtfirma leverer sikkerhedstjenester for at beskytte mennesker, virksomheder og ejendom mod blandt andet kriminalitet. MP Vagtcenter er et vagtfirma i Nordjylland, som er specialiseret inden for flere former for vagttilsyn. Vi kan derfor hjælpe dig med flere former for beskyttelse, alt efter hvad du har brug for.

Hos MP Vagtcenter dækker vi det nordlige Nordjylland. Det vil sige, at vi dækker alt fra Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn og helt op til Skagen. Har du derfor en virksomhed, du vil beskytte i dette område, så kan vi ved MP Vagtcenter, hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for sikkerhedsbranchen, og vi sætter altid vores kunder i centrum.

Vi har lokalt kendskab, hvilket er en fordel for vores kunder. Vi har også fokus på kvalitet og service. Fremtoning og engagement er også vigtigt for os. MP Vagtcenter er et professionelt og seriøst firma, og vi har altid vores kunders behov i fokus. Derfor kan du altid føle dig tryg og sikker, når du benytter dig af vores tjenester.

Vagtfirma Nordjylland – mange former for vagttilsyn

MP Vagtcenter har mange former for tilsyn. På denne måde kan vi hjælpe mange kunder med deres behov for sikkerhed. Vi kan både stå som vagter til events, vi kan stå for jeres kameraovervågning, alarmudkald, visitering og endda hundepatrulje. Vi er derfor et vagtfirma i Nordjylland, som kan hjælpe med mange former for sikkerhed.

MP Vagtcenter er et moderne sikkerhedsfirma. Vi bruger den nyeste teknologi for at give vores kunder den bedst mulige service. Skal vi stå for jeres overvågning, leverer vi kameraer til overvågningen. Kameraerne har en alarm, der går direkte til nærmeste vagtpatrulje, så vi kan reagere med det samme og tage ud til dit sted.

Hos MP Vagtcenter er vi godkendt efter alle regler. Vores ansatte gør alt for at vedligeholde deres viden og udvikle den. Ved at vælge at bruge os som dit vagtfirma i Nordjylland er du sikret kvalitet. Vi gør alt for altid at være på forkant med de nyeste produkter og viden. På denne måde sørger vi for altid at have det, vores kunder har brug for.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere, kan du kontakte os på tlf. nr. 98922212 eller på mail: mp@vagtcenter.dk.


Vagtfirma Nordjylland

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak.
Send en forespørgsel og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt

MP Vagtcenter
Scandiavagt
v/ Martin Povlsen
+45 9892 2212

info@vagtcenter.dk

Information

Barfoedsvej 6,
9800 Hjørring
CVR: 41747579
ISO 9001 Certificeret
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram