Hundevagt Nordjylland

Det kan nogle gange være nødvendigt ikke bare at have en vagt til at passe på sit område. Derfor kan man vælge at få en hundevagt. En hundevagt er simpelt sagt en vagt, der har en vagthund med sig. Skal du bruge en hundevagt i Nordjylland, så kan vi ved MP Vagtcenter hjælpe dig. Vi kommer i det nordlige Nordjylland. Har du derfor brug for en hundevagt i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev eller lignende, så er vi klar til at hjælpe.

Hos MP Vagtcenter tilbyder vi nemlig vagt med hund. En hund kan indgå som et forebyggende redskab ved nogle opgaver. Der kan være mange forskellige opgaver, hvor en hund kan skabe tryghed. Bare tilstedeværelsen af en hund kan i mange situationer være nok til at skabe denne tryghed.

Vagter med en hund udviser større autoritet, hvilket kan holde uvelkomne væk fra det beskyttede område. Tilstedeværelsen af hunden kan virke som et skræmme element for kriminelle eller lignende. Ofte skal der ikke mere til.

Hundevagt Nordjylland - vi har vores kunder i fokus

Hos MP Vagtcenter har vi altså vores kunder i fokus. Vi går meget op i at samarbejde med kunden, så vi er sikre på, at vi dækker kundens behov. Der er nemlig ikke nogen kunder, der har de helt samme behov. Derfor starter vi altså med at tage en grundig samtale med kunden. På denne måde er vi sikret, at vores kunders behov er dækket.

Vi bruger kun godkendte hundefører. Vi går nemlig meget op i at give vores kunder den bedste sikkerhed. Vores vagter bruger heller ikke hundene som et magtmiddel. De bliver brugt med respekt og som en ekstra hånd i nødvendige situationer.

Vores vagter har altid fokus på kunden. Det betyder, at vi tager en snak om kundens præcise behov, og hvordan vi kan hjælpe. Vores vagter er serviceminded, professionelle og udviser stor autoritet.

MP Vagtcenter er din oplagte samarbejdspartner, når det gælder hundevagter i Nordjylland. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi er altid opdateret med den nyeste udvikling. Det betyder, at du som kunde altid kan være sikker på, at du får den bedst mulige sikkerhed, når du vælger MP Vagtcenter.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere, kan du kontakte os på tlf. nr. 98922212 eller på mail: mp@vagtcenter.dk.


Hundevagt Nordjylland

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak.
Send en forespørgsel og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt

MP Vagtcenter
Scandiavagt
v/ Martin Povlsen
+45 9892 2212

info@vagtcenter.dk

Information

Barfoedsvej 6,
9800 Hjørring
CVR: 41747579
ISO 9001 Certificeret
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram