Byggepladsvagt – vi kommer i hele Nordjylland

En byggepladsvagt er en person, der er ansvarlig for at bevogte en byggeplads. Vi kan derfor sikre, at ingen ubudne gæster kommer ind på byggepladsen. De kan også være ansvarlige for at sikre, at arbejderne på byggepladsen følger sikkerhedsprotokollerne, og at det hele sker efter planen. MP Vagtcenter kan stille en byggepladsvagt til rådighed til dig, der har en byggeplads i Nordjylland. Vores sikkerhedsvagter er uddannet til at håndtere enhver situation, der kan opstå på en byggeplads, og de sikrer sikkerheden for alle involverede.

Det kan være en rigtig stor fordel at have en vagt på en byggeplads, fordi det blandt andet kan hindre tyveri og hærværk. At en byggeplads er hegnet ind, holder en del ubudne gæster ude, men det stopper ikke alle. En byggepladsvagt kan være med til at afskrække potentielle kriminelle og kan også fungere som en forsvarslinje, hvis det lykkes nogen at komme ind på byggepladsen.

MP Vagtcenters sikkerhedsvagter er alle højtuddannede og erfarne, så du kan være sikker på, at din byggeplads er i gode hænder. Vi vil samarbejde med dig om at lave en plan ud fra dine specifikke behov. Vi er loyale overfor vores kunder og sætter en ære i at bevogte din byggeplads.

Byggepladsvagt - meget mere end tyverisikret

Med en byggepladsvagt fra MP Vagtcenter holder vi ikke bare tyve væk fra din byggeplads. Vi holder også øje med blandt andet skader og brand. Vi kan nemlig hurtigt opdage blandt andet vandskader, og hvis der pludselig opstår brand på din plads. Det kan begrænse skaderne, og vi kan nogle gange endda selv slukke branden.

Ved at have en vagt på byggepladsen kan du derfor begrænse skader fra uforudsete hændelser. Det kan derfor give store besparelser i sidste ende. Vi holder øje med byggepladsen og sørger for, at I ikke mister værdifuld tid eller penge.

Ved at have en vagt på byggepladsen får I altså mere, end man måske tænker. Indbrud, tyveri, brand, hærværk og andre skader kan formindskes eller måske helt undgås. Hos MP Vagtcenter er vi klar til at hjælpe dig med dine behov for vagter.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere, kan du kontakte os på tlf. nr. 98922212 eller på mail: mp@vagtcenter.dk.


Byggepladsvagt

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak.
Send en forespørgsel og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Kontakt

MP Vagtcenter
Scandiavagt
v/ Martin Povlsen
+45 9892 2212

info@vagtcenter.dk

Information

Barfoedsvej 6,
9800 Hjørring
CVR: 41747579
ISO 9001 Certificeret
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram